Info & Werkwijze

Met veel liefde en plezier leg ik de wereld vast zoals ik hem zie. Spontaan, puur, eerlijk, rauw, naturel. Zonder al teveel poespas of poses. Ik neem dus geen tas vol doeken, manden, hoedjes & accessoires mee. Ik hou ervan de werkelijkheid te vangen in het moment. Zoals het is. Zoals jij bent. Alledaagse maar ook speciale bijzondere momenten voor heel even stil laten staan. Schoonheid zien in grote maar ook kleine details. Een knuffel, een kus, een blik, een glimlach, een traan. Zolang de emotie oprecht is, gaat de rest vanzelf. Zo kijk ik. Zo klik ik. En dat doe ik graag voor en met jou.

Werkwijze

De shoots vinden plaats op locatie. Dit kan bij jou thuis zijn, of ergens naar keuze. Maar het liefst buiten! In de natuur. Foto’s in de natuur hebben als voordeel dat ik gebruik kan maken van natuurlijk licht. En mensen voelen zich buiten vaak meer op hun gemak, vrijer! Vooral kinderen! Het enige waar we rekening mee dienen te houden, is het weer. En dat is helaas in Nederland niet altijd even goed te voorspellen. Bij regen, heel veel bewolking, of harde wind wordt de shoot kosteloos verplaatst. Baby’s fotografeer ik bij jou/jullie thuis. Lekker in een veilige, vertrouwde omgeving. 

Voor de fotoshoot nemen we alle mogelijke details en vragen door. De mogelijke lokatie opties, verwachtingen, wensen, zwart/wit of kleur, prijzen en leverdatums. Ik denk altijd graag met je mee. Samen gaan we dus aan de slag om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Zo begint de shoot al te leven en de creativiteit te prikkelen. Na de shoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en bewerk deze waar nodig. Binnen 10 dagen, op verzoek of speciale gelegenheden eerder, stuur ik de foto’s digitaal via WeTransfer. Ik lever de foto’s aan zonder watermerk, in de hoogste kwaliteit met hoge resolutie.