Mooie woorden

Nathalie Wethmar, Bussum

“Na een coachsessie van Susan was ik weer helder, kreeg ik weer rust, vertrouwen en was ik overtuigd dat ik zelf in charge ben en kan bereiken wat ik wil. Susan neemt je mee en reikt haar hand uit om je helpen en staat echt voor je klaar. Ze geeft je vertrouwen om op jezelf te kunnen vertrouwen en door haar lieve duidelijke woorden word je getriggerd om die kracht te vinden in jezelf. Lieve Susan, ik vind je een heel mooi mens, je bent een warme persoonlijkheid die heel goed is in wat ze doet, je weet de juiste snaar te raken en hebt mij heel erg geholpen hoe ik mijzelf meer ‘zelfliefde’ kan geven.”

Xavier Maassen, Maastricht 

“Susan is een zeer enthousiaste coach en trainer, die tot het gaatje gaat om alles perfect te laten verlopen. Zij is begaand, vriendelijk en warm en tegelijkertijd haalt ze het beste uit de mensen waarmee ze werkt. Ze werkt altijd met veel enthousiasme en toewijding. Ze is gecommitteerd aan persoonlijke groei van alle mensen. Het is heel leuk om samen met Susan te werken.”

Dennis Leufkens, Holtum

“Ik heb Susan ooit ontmoet.. Hoe? ik weet het niet eens meer, maar wat me bijgebleven is vanuit de eerste ontmoeting is het fijne gesprek en haar glimlach. Ik zie in Susan een op en top enthousiast iemand die weet waar ze het over heeft en daarin ook heel goed kan verwoorden wat ze bedoelt. Ze let op, ziet dingen, is scherp, is adrem, is betrokken, lacht graag, is bescheiden, is oprecht, is eerlijk, is direct en bovenal gewoon erg prettig in de omgang. No-nonsense en beide voeten op de grond. Fijn om met haar te samenwerken, te sparren, en haar voor de leeuwen te gooien in het ervaringsleren ;-)”

Benoit Hameleers, Maastricht

“Ik verheug mij er altijd op als ik met Susan mag samenwerken! Haar aanstekelijk enthousiasme, nauwgezetheid en motiverende openheid maken dat ook ik beter presteer. Als trainer en coach weet Susan mensen uit te dagen om net die stap verder te zetten, om net wat verder uit hun comfortzone te stappen. Zij doet dit op een liefdevolle manier, met respect voor de trainee of coachee. Zij heeft een grote toewijding om aangenomen taken en opdrachten tot een goed einde te brengen en weet mensen om haar heen te motiveren om hierin ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Ik zal Susan met volle overtuiging meenemen naar opdrachten als trainer of als coach. Ik heb dan een goede college/partner en ik weet dat mijn opdrachtgever tevreden zal zijn met haar presteren.”

Saskia Creemers, Diemen

“Als ik aan Susan denk, dan denk ik aan; spontaan, open, duidelijk, niet oordelen. Dan voel ik mezelf glimlachen, ervaar ik rust, ben ik in het Hier en Nu, “hoef”  ik niet te streng voor mezelf te zijn, “hoef”  ik helemaal niks, alles is goed, tenslotte niets is goed of fout, leer ik beter voor mezelf op te komen, zonder mezelf als “egoïstisch” te bestempelen, heb ik ervaren dat ze me kan raken, telkens weer en dat ik juist daardoor, stap voor stap, verder kom. Lieve Susan, ik denk met dankbaarheid terug aan onze sessies, heb veel meer rust in mezelf en probeer zoveel mogelijk in het hier en nu te leven.”

Annette Mesterom, Lanaken (België)

“Ik ken Susan sinds het begin van onze coach opleiding en heb me altijd verbonden met haar gevoeld en doe dat nog steeds. Wat Susan doet, doet ze met overgave en enthousiasme en dat is heerlijk om mee samen te zijn en te werken. Ze kan goed organiseren en heeft een snelle kijk op zaken die geregeld moeten worden en heeft het vermogen flexibel te handelen, in welke situatie dan ook. Als coach is ze integer en leeft ze zich diep in in haar cliënten. ”

Janne Baetsen, Geleen

“Susan makes me think, about more than just ‘be’. She inspires and motivates me every day. Why do I make certain decisions and act the way I do? I now think about life, instead of just living it. I’m challenging myself instead of just following. I now truly understand the famous words “To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”

Yvonne Taks, Limbricht

“Dankbaarheid. Na lang twijfelen deed ik mee aan een training van Susan. Persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn. Zoiets had ik nog nooit in mijn leven gedaan. Vier hele dagen alleen maar met mezelf bezig zijn, in een grote groep vreemde mensen. Het begin was pittig, vermoeiend en gaf iets onwennigs, een vreemd gevoel. Dit was gelukkig heel snel weg, de eerste dag liep ik over van alle indrukken. De mensen en de verhalen waren zo verhelderend, zoveel nieuwe inzichten, die zo voor de hand lagen. Ik kreeg hier zoveel energie van dat ik niet meer kon slapen. Iedereen kent het wel…. We zien zonder écht te zien. Nu pas kijken naar mezelf en zien hoe mijn hele leven in kaart is gebracht door allerlei denkpatronen en niet eens bewust door mezelf.  Ik had tijdens de vier dagen de nodige AHA momenten, moest vaker mijn emoties laten gaan. Zo van.. goh, dit is het? Mijn leven stond op z’n kop, ik kon ineens wel weer verder,  ik kon ook anders denken en vooral ik kon niet meer om mezelf heen. Bewustzijn was er vanaf die dagen de hele tijd. Iedere dag nog steeds word ik ermee geconfronteerd. En wat ben ik blij ermee. Een duwtje in de rug gaf het zeker!! Dank je lieve Susan dat je me hierin op gang hebt gebracht. Ik bewonder jou t inlevingsvermogen en helderheid om mensen weer te laten zien en kijken naar zichzelf en wat ze nu daadwerkelijk willen, voelen en vinden. Van veel deelnemers heb ik tijdens de vier daagse training opmerkingen mogen ontvangen dat Susan dit zo ook met zoveel gevoel, passie en zorgvuldigheid doet bij hen en anderen. Dat maakt mij een trotste en dankbare moeder.”

Carlijn Lamers, Amsterdam

“De 6 coachingsessies zijn pittig, verhelderend en verlichtend. Je krijgt o.a. inzichten in de beperkingen die je jezelf in het leven oplegt. Je krijgt tools om deze beperkingen te doorbreken en te gaan voor wie je echt bent en wilt zijn. Susan stelt daarvoor precies de goede vragen en doet dit met veel geduld. De open vragen die ze stelt zetten je aan het denken. Deze vragen blijven ook in je achterhoofd hangen bij allerlei beslissingen die je in de toekomst moet nemen. Dit maakt je bewust van de keuzes die je maakt en welke gevolgen deze hebben. Want uit alles blijkt dat je ZELF de persoon bent die de regie heeft over je eigen leven..en niemand anders. Soms is dit heftig, want andere mensen en dingen van buitenaf de ‘schuld’ geven is een stuk makkelijker, maar uiteindelijk word je er een sterker en gelukkiger persoon van! Susan bedankt!”

Nienke de Jager, Oisterwijk

“Na 6 mooie, inspirerende sessie kan ik alleen verder op mijn uitgestippelde pad! Als ik terugblik op de afgelopen periode kan ik zeggen dat de essentie is geraakt. Dat ik verder ben gekomen in mijn ontwikkeling, keuzes heb gemaakt en overtuigingen onder de loep heb genomen. Mijn bewustzijn, mijn blik op mijzelf en de wereld om mijn heen is veranderd. Hiervoor is in de plaats gekomen; helderheid, duidelijkheid en een immense innerlijke kracht. Mijn energie is toegenomen en mijn trots op wat ik wel kan ook. Susan coacht je op een zuivere manier, ze haalt je eigen kracht naar boven. Ze stelt vragen, lastige vragen, je geeft zelf het antwoord. Zij is het stemmetje die nu in mijn hoofd zit. Zij geeft je leidraad om zelf weer verder te komen.  Maakt je op een zachte manier bewust van je patronen, je hobbels en je denkpatronen. Hierdoor heb ik geleerd om op een andere manier te gaan kijken. De afgelopen periode heb ik keuzes durven maken waar ik heel blij van word. Ik heb mijn baan opgezegd, een praktijkruimte gevonden en ga voor mezelf starten. Mijn angst is omgezet in energie en ik word aan alle kanten ondersteund. Het is me zoveel waard geweest! Je maakt weer verbinding met je eigen kracht, je energie en emoties. Je leert het te erkennen, los te laten en duidelijk te zeggen wat je dan wel wilt. Wat wil je nu zelf met je leven? Hoe ga je het vormgeven? Ik houd mezelf niet meer voor de gek, neem verantwoordelijkheid voor mijn woorden en afspraken want heb gevoeld en gemerkt wat de enorme meerwaarde is als je zelf voor je eigen leven gaat staan. Dank je wel lieve Susan!”

Marcia Smeets, Sittard

“Consciousness Coaching was a great experience and it helped me to make decisions and see things in an other perspective. Susan was a great coach to me who had a lot of patients and the right questions at the right moment. She is a nice, warm person. You feel immediately comfortable with.”

Wim van Grinsven, Maastricht

“Susan is an excellent coach who guided me through our sessions to some strong insights that had and have a profound (positive) impact on my life and my level of integrity. It was a bountiful pleasure working with her.”

Jurn Glazenburg, Maastricht

“Susan is een gedreven coach die vol energie haar doelen nastreeft en uitdagingen aangaat. Susan’s drive is aanstekelijk, professioneel en authentiek.”

Mandy Op Het Veld, Sittard

“Na de training Master 1, The Awareness Process, voelde ik een intense behoefte om meer bewust te worden van mijn innerlijke drive, maar ook de daarbij behorende angsten, wat stond in de weg om mijn eigen pad te bewandelen. De eerste keer, in de kennismaking sessie gaf Susan aan, dat het bij deze manier van coaching gaat om de bereidheid om zelf aan de slag te gaan, zij komt niet met theoretische modellen, ik zelf voornamelijk analytisch ingesteld en graag alles willen toetsen op basis van kennis en feiten, moest toch wel een keer slikken met deze methode, maar ik was getriggerd door de cursus, en die nieuwsgierigheid groeide, dus ik zette door. De sessies ben ik gaandeweg gaan zien als een ontspannen ME- Moment, even tijd voor jezelf in een druk leven met een 60-urige werkweek en een bruisend sociaal leven, analyseren hoe het nu echt met je gaat, durven voelen, scherp kunnen zien wat je in de weg staat om je dromen te verwezenlijken, en tevens zelf in staat zijn om te komen tot een oplossing om die blokkade op te ruimen, het klinkt waarschijnlijk ‘to good to be true’! Als er een behoefte is, moet je dit ervaren, ieder verhaal zou de veranderingen die ik heb doorgemaakt te kort doen. Het heeft mij in ieder geval aangezet om mijn eigen pad te durven kiezen, en die weg dan ook te gaan. De rol van Susan als coach is daar cruciaal in geweest; er was een persoonlijke klik, zij is een aangename persoonlijkheid, durft ook binnen Consciousness Coaching haar eigen pad te kiezen, de persoonlijke eigentijdse invulling, maakt dat je graag weer samen aan de slag gaat, iedere sessie opnieuw. Haar kracht ligt bij het verbinden van de visie, missie en de power van eenieder om het leven te creëren zoals diegene dat wenst.”

Sanne Tummers, Maastricht

“Mijn sessies zit erop. Het was niet bepaald ‘comfortabel’, maar ook weer wel. En dat is misschien wel een van de belangrijkste dingen die zijn blijven hangen. Hoe waardevol het kan zijn om uit je comfortzone te treden, wat dat kan opleveren, wat een verrijking dat kan zijn. En ook om af en toe even stil te staan en mijn jachtige leven even los proberen te laten, te overzien en de tijd te nemen om over iets na te denken. Dat ik dan wellicht verder kom dan wanneer ik blijf rennen (en ja de opdracht die ik kreeg bij een van de sessies om in de week die volgde letterlijk te wandelen in mijn hardloopkleding in plaats van rennen, iets wat ik nogal fanatiek doe, was dus behoorlijk uit mijn comfortzone!). Regelmatig denk ik terug aan de inzichten die de sessies met Susan me hebben opgeleverd, waar ik toen soms nog niet direct iets mee kon, maar die nu vaak op hun plek vallen. Tegenwoordig praat ik dus mee met vriendinnen over coaching en mindfulness tijdens onze borrels (tot op zekere hoogte dan). Ik prijs mezelf nog steeds gelukkig dat ik goed weet wat ik wil, dat ik gedreven wordt door een flinke portie ambitie en doe mijn best het te doseren. En ja, ik betrap mezelf er regelmatig op wanneer ik afwijk van de dingen die ik meekreeg om daadwerkelijk die structuur te krijgen en te behouden. Niet dat het meteen als falen voelt, maar ik ben me ervan bewust en weet nu ook dat het anders kan. En dat is al heel waardevol. Het smaakt zelfs naar meer!”