Let's make memories

Ik vind het fijn als jullie je op je gemak voelen. Jezelf kunnen zijn. En niet continu bezig hoeven te zijn met mij of mijn camera. Ik laat jullie daarom zoveel mogelijk vrij. Jullie mogen dus gewoon lekker kletsen, lachen, grappen en dollen. Elkaar aankijken, aanraken, knuffelen, kusjes geven, zoals je dat de hele dag doet! Vinden jullie dat lastig, loopt het even stroef, maak je vooral geen zorgen. Ik geef jullie graag aanwijzingen en opdrachten als dat nodig is. Ook voor de kindjes. Met kleine opdrachtjes en spelletjes. Voorop staat bij mij altijd rust, ruimte om te zijn en een ongedwongen sfeer. 

Ik werk met natuurlijk licht! Het liefst tijdens dat magische gouden uurtje zo vlak voordat de zon ondergaat of nadat de zon opkomt. Dat kan soms met kleine kinderen lastig plannen zijn, maar gelukkig lukt het eigenlijk altijd! Ik ken inmiddels een paar hele mooie plekjes in de regio Horst aan de Maas. Prachtige zandvlaktes, heides, weilanden of aan het water. Maar hebben jullie nou toevallig een prachtige achtertuin, of een plek waar jullie graag komen, laat het me gerust weten, ik kijk graag mee of deze plek geschikt is!

Ik richt me tijdens jullie shoot vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie. 

De allerbeste tip die ik kan geven voor jullie tijdens een shoot is vooral, geniet! Maak plezier samen. Omarm het moment. Ga mee in the flow en het ritme van je kindjes. Speel, dans, ren met ze mee. Relax, geniet, lach, knuffel elkaar plat. Laat de controle los en vertrouw je fotograaf. Ik vang met liefde jullie allermooiste momenten!

Tarieven

FAQ

Styling is een belangrijk onderdeel van je shoot. Ik krijg geregeld de vraag ‘wat kunnen we het beste dragen tijdens de shoot?’ Daarom heb ik deze style-guide gemaakt, om je op weg te helpen, te inspireren en te adviseren.

Het allerbelangrijkste is dat JIJ je tijdens de shoot fijn en prettig voelt. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit. Maar bedenk ook dat je niet iedere maand een fotoshoot hebt en je zo lang mogelijk wilt genieten van je foto’s.

Het verschil in doordachte keuzes wat betreft kleding & kleur is dan ook groot voor een optimaal resultaat en de duurzaamheid van je foto’s. En dat zie je zeker terug in het resultaat!

Na het boeken van een shoot stuur ik je een style-guide met uitgebreide tips en adviezen, voorbeelden en kleurenschema’s.

Kom je er niet uit? Twijfel je over bepaalde keuzes? Heb je advies of voorbeelden nodig? Laat het me gerust weten, ik denk graag met jullie mee.

  • In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) mag een fotoshoot die buiten zou plaatsvinden worden afgezegd door de fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.
  • Bij overmacht en onvoorziene omstandigheden als ziekte, zwangerschap, overlijden van naasten, enz. kan zowel de klant als fotografe te allen tijde de opdracht annuleren. De fotografe is hierbij niet aansprakelijk voor eventuele gemaakte kosten van de klant. Wanneer passend kan ook gekeken worden naar het verplaatsen van de shoot. 

No worries, het komt goed! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we uiteraard een beetje, sta ik garant voor die spontane lach en foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie, La Familia! En (jonge) kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

Jazeker, nadat ik een selectie heb gemaakt en de foto’s heb bewerkt, deel ik deze met jullie via een online gallery. Hier kan je de foto’s die je graag wilt hebben zelf uitkiezen.

Ja dat kan! Wil je meer foto’s dan in de door jou gekozen shoot bij bestellen, dan kan dat uiteraard!   

Ja! Op verzoek maak ik ook fotoboeken naar wens. Voor vragen, informatie en tarieven hierover, mag je altijd een berichtje sturen via het contactformulier.

Staat je vraag er niet bij? Wil je iets weten, of is er iets niet duidelijk, neem dan gerust contact op met me door middel van het contactformulier. Ik zal je vraag snel beantwoorden!