moeder dochter, moederschap, connectie, liefde, buitenfotografie, fotografie

Workflow

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk dus alleen met daglicht. Het liefst tijdens het magische gouden uurtje zo vlak voordat de zon ondergaat of nadat de zon opkomt. Dat kan soms met kleine kinderen lastig plannen zijn, maar gelukkig lukt het eigenlijk altijd! De shoots vinden (op uitzonderingen na) buiten plaats. Ik ken inmiddels een paar hele mooie plekjes in de regio. Bossen, heide, groen, zandvlaktes, water… het kan allemaal! Maar hebben jullie nou toevallig een prachtige (grote) achtertuin, of een eigen geheim magisch plekje; helemaal prima!

“Maar ik voel me altijd zo ongemakkelijk voor een camera, en ik hou niet van een neplach of van die geposeerde foto’s… en oja, mijn kinderen zijn nogal ‘wild’ buiten…”

No worries! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we uiteraard een klein beetje, sta ik garant voor een spontane lach en foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie. En (jonge) kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen, dansen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

Tarieven

familie, familieshoot, gezin, familyshoot, familiefotograaf, groepsfoto's

Family Stories

newborn, newbornshoot, baby, new life, babyfotografie, fotografie, newbornfotografie

Motherhood Stories

newborn, newbornshoot, baby, new life, babyfotografie, fotografie, newbornfotografie

Newborn Lifestyle Shoot

Horse, paarden, dieren, paardenfotografie, paard

For the Love of Horses

Portret, woman, female, vrouw, style, personal branding

Personal Branding

gift, cadeau, cadeaubon, fotoshoot

Cadeaubon

Loveshoot, love, liefde, coupleshoot, romantiek, kus, connectie

FAQ

Styling is een belangrijk onderdeel van je shoot. Natuurlijk is belangrijkste dat JIJ je tijdens de shoot fijn en prettig voelt. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit op de foto. Maar bedenk ook dat je niet iedere maand een fotoshoot hebt en je zo lang mogelijk wilt genieten van je foto’s. Het verschil in doordachte keuzes wat betreft kleding & kleur is dan ook groot voor een optimaal resultaat en de duurzaamheid van je foto’s. En dat zie je zeker terug in het resultaat. 

 • Zorg voor rust in jullie kleding. Draag geen drukke prints, strepen, stippen, plaatjes, logo’s of kleding met woorden/teksten. 
 • Draag geen (te) strak zittende kleding. Houdt het comfortabel. We wandelen, bewegen, zitten, springen, rennen en spelen 🙂  Ik adviseer daarom laagjes en/of loszittende kleding. Mooie vesten, jurken & rokken die ‘zwieren’ geven gegarandeerd een prachtig & tijdloos resultaat. Ook voor de kindjes. Ze laten beweging zien in een foto!
 • Less is more. Ik vang jullie emotie, gezichtsuitdrukkingen en onderlinge connectie. Veel bombarie (tassen, knuffels, buggy’s, blingbling) zorgt vaak voor afleiding op de foto’s.  
 • Stem kleding op elkaar af! Kies hierbij warme, zachte en neutrale, aardetinten. Zoals beige, crème, bruin, terracotta en oudroze, oudblauw, mosgroen. Vermijd fluorescerende en felle kleuren. 
 • Werk met contrasten, wollen trui, linnen broek, kantoenen jurk, gebreid vest. 
 • Het is mooi om ‘blote huid’ te laten zien in een foto. Dus bedek niet alles. Denk aan blote voeten, schouders en armen in beeld. Zorg ervoor dat je haar ook niet ‘té perfect’ zit. Het mooiste is als er ook in de haren wat beweging zit.
 • Is de shoot gepland in de herfst of de winter? Vermijd dan dikke jassen en zorg voor een warme wollen trui, lekker vest, of een mooie sjaal en muts. Zachte, warme aardetinten, kleuren mooi bij de prachtige herfstkleuren in het bos.

Kom je er niet uit? Twijfel je over bepaalde keuzes? Heb je advies of voorbeelden nodig? Laat het me gerust weten, ik denk graag met jullie mee. En laat graag wat voorbeelden zien! 

 

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: styling is een niet te onderschatten onderdeel voor een geslaagde & tijdloze fotoshoot. Het kan je shoot zoveel meer sfeer, warmte en karakter geven.

Kom je er niet uit? Schroom niet & ask me anything. Sinds kort werk ik samen met verschillende super toffe kledingwinkels in Horst. Dus mocht je echt helemaal niets in je eigen kast hebben… bespreek ik graag de mogelijkheden met je voor een gestylede fotoshoot!

 • In geval van annulering van de opdracht door de klant, heeft de fotografe recht op 25% van de overeengekomen vergoeding in verband met misgelopen inkomsten.
 • In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) mag een fotoshoot die buiten zou plaatsvinden worden afgezegd door de fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.
 • Bij overmacht en onvoorziene omstandigheden als ziekte, zwangerschap, overlijden van naasten, enz. kan zowel de klant als fotografe te allen tijde de opdracht annuleren. De fotografe is hierbij niet aansprakelijk voor eventuele gemaakte kosten van de klant. Wanneer passend kan ook gekeken worden naar het verplaatsen van de shoot. 

No worries, het komt goed! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we uiteraard een beetje, sta ik garant voor die spontane lach en foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie, La Familia! En (jonge) kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

 • De foto’s worden in een online album gepresenteerd en aangeleverd. Je kunt vanuit dit album zelf kiezen welke foto’s je wilt hebben! Per shoot staat beschreven hoeveel foto’s er worden aangeleverd aan welke tarief. Deze informatie vind je bij “tarieven”.
 • Wil je graag meer foto’s bestellen, dan kan dat uiteraard! De prijs voor extra foto’s is € 5,- per foto.
 • Kan je niet kiezen, ben je zo blij met het resultaat en wil je de hele serie van de shoot, neem dan even contact op voor een aangepaste totaalprijs. 

Ja! Op verzoek maak ik ook fotoboeken naar wens. Voor vragen, informatie en tarieven hierover, mag je altijd een berichtje sturen via het contactformulier.

Staat je vraag er niet bij? Wil je iets weten, of is er iets niet duidelijk, neem dan gerust contact op met me door middel van het contactformulier. Ik zal je vraag snel beantwoorden!

Een cadeau, met blijvende waarde!

 • Geef een shoot cadeau, (of kies een bedrag dat jij wilt spenderen en geef daarmee korting op een fotoshoot cadeau)
 • De bon blijft een jaar geldig
 • Reiskosten kunnen vooraf (of achteraf) worden verrekend zodat de ontvanger geen (onverwachte) kosten heeft
 • De bon wordt met veel liefde, zorg en aandacht verpakt & verstuurd
 • Na ontvangst van betaling wordt de bon verstuurd naar het door jou gekozen adres (overhandig je de bon liever zelf, of laat je hem bij de ontvanger bezorgen?)