moeder dochter, moederschap, connectie, liefde, buitenfotografie, fotografie

Workflow

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk dus alleen met daglicht. Het liefst tijdens het magische gouden uurtje zo vlak voordat de zon ondergaat of nadat de zon opkomt. Dat kan soms met kleine kinderen lastig plannen zijn, maar gelukkig lukt het eigenlijk altijd! De shoots vinden (op uitzonderingen na) buiten plaats. Ik ken inmiddels een paar hele mooie plekjes in de regio. Bossen, heide, groen, zandvlaktes, water… het kan allemaal! Maar hebben jullie nou toevallig een prachtige (grote) achtertuin, of een eigen geheim magisch plekje; helemaal prima!

“Maar ik voel me altijd zo ongemakkelijk voor een camera, en ik hou niet van een neplach of van die geposeerde foto’s… en oja, mijn kinderen zijn nogal ‘wild’ buiten…”

No worries! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we hier en daar een klein beetje, het worden prachtige foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus op de interactie, connectie en emotie tussen jullie. Kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen, dansen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

Tarieven

Motherhood Shoot

Zwangerschap Shoot

Newborn Lifestyle Shoot

gift, cadeau, cadeaubon, fotoshoot

Cadeaubon

FAQ

Styling is een belangrijk onderdeel van je shoot. Natuurlijk is belangrijkste dat JIJ je tijdens de shoot fijn en prettig voelt. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit op de foto. Maar bedenk ook dat je niet iedere maand een fotoshoot hebt en je zo lang mogelijk wilt genieten van je foto’s. Het verschil in doordachte keuzes wat betreft kleding & kleur is dan ook groot voor een optimaal resultaat en de duurzaamheid van je foto’s. En dat zie je zeker terug in het resultaat. 

Na het boeken van een shoot stuur ik je een brochure met uitgebreide tips en adviezen, voorbeelden en kleurenschema’s.

Kom je er niet uit? Twijfel je over bepaalde keuzes? Heb je advies of voorbeelden nodig? Laat het me gerust weten, ik denk graag met jullie mee.

  • In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) mag een fotoshoot die buiten zou plaatsvinden worden afgezegd door de fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.
  • Bij overmacht en onvoorziene omstandigheden als ziekte, zwangerschap, overlijden van naasten, enz. kan zowel de klant als fotografe te allen tijde de opdracht annuleren. De fotografe is hierbij niet aansprakelijk voor eventuele gemaakte kosten van de klant. Wanneer passend kan ook gekeken worden naar het verplaatsen van de shoot. 

No worries, het komt goed! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we uiteraard een beetje, sta ik garant voor die spontane lach en foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie, La Familia! En (jonge) kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

Jazeker, nadat ik een selectie heb gemaakt en de foto’s heb bewerkt, deel ik deze met jullie via een online gallery. Hier kan je de foto’s die je graag wilt hebben zelf uitkiezen.

Ja dat kan! Wil je meer foto’s dan in de door jou gekozen shoot bij bestellen, dan kan dat uiteraard!   

Ja! Op verzoek maak ik ook fotoboeken naar wens. Voor vragen, informatie en tarieven hierover, mag je altijd een berichtje sturen via het contactformulier.

Staat je vraag er niet bij? Wil je iets weten, of is er iets niet duidelijk, neem dan gerust contact op met me door middel van het contactformulier. Ik zal je vraag snel beantwoorden!

Een cadeau, met blijvende waarde!

  • Geef een shoot cadeau, (of kies een bedrag dat jij wilt spenderen en geef daarmee korting op een fotoshoot cadeau)
  • De bon blijft een jaar geldig
  • Reiskosten kunnen vooraf (of achteraf) worden verrekend zodat de ontvanger geen (onverwachte) kosten heeft
  • De bon wordt met veel liefde, zorg en aandacht verpakt & verstuurd
  • Na ontvangst van betaling wordt de bon verstuurd naar het door jou gekozen adres (overhandig je de bon liever zelf, of laat je hem bij de ontvanger bezorgen?)