Hi there,

Geboren en getogen in Sittard. Verhuisd voor de liefde naar Horst aan de Maas. Je weet wel, zo’n klassiek “it’s a match” verhaal! Inmiddels alweer 7 jaar samen met manlief Jan, 3 huizen verder en apentrots op onze prachtige dochters Sen en Bobbi!

Zij maakte mij moeder. En leerde me kennismaken met de moederleeuwin in mij. Onvoorwaardelijke liefde. Zij kleuren mijn leven op allerlei vlakken. Zijn mijn spiegel. Mijn lichtpuntjes. Mijn geluk. Mijn inspiratie en mijn kracht!

Moederschap, in al zijn pracht, praal, kommer en kwel, is oprecht mijn mooiste rol tot nu toe! De twee ringen in mijn logo staan symbool voor hen. Ik kocht in elke zwangerschap een unieke ring, zo draag ik ze altijd dichtbij. 

En verder? Liefde voor woorden, beeld, emoties en alles wat écht is. Hart op de tong, direct, emotioneel, intens gevoelig, eigen, alert, stronteigenwijs, twijfelkont, perfectionist. Heetgebakken zachtgekookt.

Ik hou van het fotograferen van emoties, verbinding, connecties, liefde. Het is een manier van kijken die eindeloos interessant blijft. Mensen zijn prachtig. In iedere fase, in elk seizoen, in iedere gemoedstoestand. Alledaagse momenten. Bijzondere momenten. Waarbij woorden overbodig woorden en het gevoel bij een beeld spreekt.

“No titles, just vibes”

Facts about me