Portret, woman, female, vrouw, style, personal branding,Susan Taks Fotografie, Susan Taks, Fotograaf Noord-Limburg, Fotograaf Horst, Familiefotograaf

Hi there!

Geboren en getogen in Sittard. Verhuisd voor de liefde naar Horst aan de Maas. Je weet wel, zo’n klassiek “it’s a match” verhaal! Inmiddels alweer 6 jaar samen met mijn liefde Jan en apetrots op onze twee prachtige dochters Sen en Bobbi.

Ik geniet van prettig gezelschap, eerlijke gesprekken, de geur van frisgewassen beddengoed dat buiten in de zomerzon heeft mogen drogen, de prachtige kleur en geur van herfst, het geluid van de golven en de wind aan zee, de schaterlach van mijn kinderen om alles en niks.. En vooral van klein geluk!

Liefde voor woorden, beelden, persoonlijke ontwikkeling & bewustzijn. Tijdens mijn eigen reis naar “geluk”, kwam ik erachter dat de passie voor het vertalen van verhalen in beeld, steeds groter werd. Van passie naar job!

Ik hou van fotograferen van mensen, connecties, emoties. Een huil & een lach. Grote & kleine gebeurtenissen. Verhalen vertellen. Van echte mensen. Van jullie. Van jou!

Things about me

Susan Schrijft